Naast tekst kunt u ook een afbeelding plaatsen binnen uw referentie.
Dit doet u door de complete URL van uw afbeelding binnen de tekst te plaatsen.

Voorbeeld URL: http://www.webadres.nl/images/afbeelding.png

Zodra u de referentie heeft verstuurd, zal de URL in uw referentie als afbeelding worden weergegeven.
U mag ons ook een referentie met een afbeelding mailen. Wij plaatsen uw referentie dan zo spoedig mogelijk op deze pagina.

Schrijf een referentie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 reacties

J. van Huizen · 7 maart 2018 op 21:29

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe kunststof dakgoten. Alles exact volgens afspraak, vriendelijke en uitermate vakkundige monteurs. Last but not least: hij levert wat vooraf berekend is!

H. de Boer · 7 maart 2018 op 21:29

Vandaag gebeld is vandaag hersteld is een uitstekende service van Installatiebedrijf Meinema. Wij hadden de radiator bevroren in onze schuur. Gelukkig kon Installatiebedrijf Meinema dit dezelfde dag ook nog oplossen, zodat de schade beperkt kon blijven!

Michiel Veldkamp · 28 februari 2018 op 15:25

Tijdens de vrieskou begaf opeens onze CV ketel het. In de loop van de middag gebeld en de volgende dag kon Installatiebedrijf Meinema ons een nieuwe CV ketel leveren en plaatsen. Prima service!

Fam. Gerrits · 7 februari 2018 op 21:39

Installatiebedrijf Meinema heeft in onze woonboerderij de complete CV-installatie vervangen. We hebben een nieuwe ketel, nieuwe radiatoren en nieuwe leidingen. Meinema werkt netjes, snel en zeer vakkundig.
We hadden prijzen opgevraagd bij verschillende installatiebedrijven. De offerte van Meinema was duidelijk en goed gespecificeerd. Daarnaast was hij heel behulpzaam bij vragen die we hadden. Mede daarom zijn we met hem in zee gegaan.
We zijn zeer blij met het eindresultaat!

Fam. Helder · 5 januari 2018 op 22:17

Installatiebedrijf Meinema heeft bij ons een nieuwe CV ketel geplaatst. Wij zijn erg tevreden hiermee.

Carla Hoving · 28 december 2017 op 12:23

We wilden onze badkamer renoveren. Installatiebedrijf Meinema kwam bij ons thuis en dacht met ons mee. Zo zijn we samen tot een prachtig ontwerp gekomen en heeft Installatiebedrijf Meinema alles keurig geplaatst. Tot aan de eindschoonmaak toe.

Fam. Van Loenen · 28 juli 2017 op 13:10

Er is geen grotere ergernis dan je riolering verstopt te hebben. We hebben contact opgenomen met Installatiebedrijf Meinema en ze konden dit dezelfde dag nog voor ons verhelpen. Super!!