Meinema Rioleringstechniek is gespecialiseerd in het reinigen, ontstoppen, inspecteren en onderhouden van afvoer/rioolleidingen. Onze monteurs zijn dagelijks op pad om allerlei riool en afvoer problemen te verhelpen. Dit doen wij voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen. Ontstoppingsbedrijf Meinema helpt u snel en vakkundig bij een verstopt riool of wanneer uw afvoer verstopt is.

Wij beschikken over een breed scala aan apparatuur. Zo kunnen wij met camera systemen uw riolering en verstopping duidelijk in beeld brengen waardoor eventuele problemen nauwkeurig gelokaliseerd en verholpen kunnen worden. Onze rioolservice is actief in Groningen, Drenthe en Friesland en hanteert de meest scherpe tarieven van Noord-Nederland.

Onze diensten

  • Ontstopping alle afvoeren
  • Toilet ontstoppingen
  • Reiniging rioolbuizen, regenpijpen en dakgoten
  • Reparaties riolering
  • Aanleg riolering
  • Inspectie riolering
  • Preventieve inspectie

Tarieven

Meinema Rioleringstechniek hanteert de meest scherpe tarieven van Noord-Nederland. Al onze tarieven zijn inclusief voorrijkosten, autokosten, monteur en gebruik reinigingsapparatuur, ook brengen wij u geen extra meterprijzen in rekening. Genoemde tarieven zijn exclusief btw.

De meeste verstoppingen zijn binnen een half uur verholpen, de verrichte werkzaamheden dienen per pin of contant te worden afgerekend bij de monteur.

Wanneer u last heeft van een verstopping kunt u altijd telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0594-851230 of een bericht sturen via ons contactformulier.

Onze slogan is: Vandaag gebeld is Vandaag hersteld!

Tarief op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur
Gebied Tarief eerste 30 minuten Vervolgtarief per 30 minuten
U woont in de oranje cirkel € 39,- € 35,-
U woont in het blauwe deel € 79,- € 35,-
Toeslagtarief buiten kantoortijden
Toeslag tarief eerste half uur van ma-vr van 17.00 tot 21.00 uur € 39,-
Toeslag tarief eerste half uur van ma-vr van 21.00 tot 8.00 uur, weekenden en feestdagen € 79,-
Toeslag vervolgtarief per half uur voor avond, weekend en feestdagen € 17,50