Zinkwerk

Bij een installatiebedrijf gespecialiseerd in zinkwerk hoort passie voor het materiaal en het vak. Dakwerken met zink in alle denkbare maten en soorten kunnen zonder problemen door ons worden verzorgd. De specifieke eigenschappen van zink zorgen voor een perfecte uitstraling van moderne en oude gebouwen. De toepassing van zink heeft vele voordelen, zoals zijn uitstekende verwerkingsmogelijkheden, duurzaamheid en uitstraling. Bovendien staat zink garant voor een zeer lange levensduur en biedt zink een effectieve bescherming tegen regen en wind.

Zinken dakgoot

Bent u op zoek naar een zinken dakgoot, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om standaardgoten, mastgoten, een bakgoot in beugels of een zinken dakgoot op maat verwerkt in een houten betimmering, dat is bij installatiebedrijf Meinema geen probleem. Wij kunnen u adviseren over alle zink werkzaamheden.
Wij houden bijvoorbeeld rekening met het uitzetten en krimpen van uw zink en de daarbij passende expansieonderdelen, hoeken, kralen, waterkeringen, steekpijpjes, eindschotjes etc. Wij beschikken over alle faciliteiten om uw maatwerk tot in de puntjes te verzorgen. De zinken dakgoten worden meestal op maat in 3 meter stukken aangebracht. Om uw nieuwe zinken dakgoot helemaal af te maken, kunnen wij u de gewenste zinken regenpijpen leveren, compleet met wrongen voor de afwerking van uw hemelwaterafvoer. Zo maakt u van uw zinkwerk een mooi passend geheel. Verder kunt u bij ons ook terecht voor de gewenste vergaarbakken in zink.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Kunststof dakgoten

Wilt u een nieuwe dakgoot laten plaatsen? Installatiebedrijf Meinema doet dit voor een zeer scherpe prijs. Bij ons kunt u naast zink terecht voor kunststof dakgoten. Wij zijn de specialist op het gebied van dakgoten. U kunt bij ons terecht voor:

  • Het plaatsen/vervangen en vernieuwen van dakgoten
  • Reinigen dakgoten
  • Repareren dakgoten


Heeft u een probleem met u dakgoot en weet u niet of u deze moet laten repareren of vervangen? Heeft u een andere klus betreffende uw dakgoot of uw dak? Bent u benieuwd naar de lage prijzen die wij u kunnen bieden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.