Gas

Wilt u een nieuwe gasleiding of uw bestaande gasleiding verlegd hebben, dan voeren wij dit graag voor u uit. Vertrouwd u de bestaande gasleiding niet meer? Dan kunnen wij die voor u controleren en zo nodig verbeteren of vervangen.

Op het gebied van gas verzorgen wij de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van gasinstallaties ten behoeve van de Centrale Verwarmingsinstallaties, warmwatervoorzieningen, centrale-, lokale- en heteluchtverwarming en keukenaansluitingen.

Alle materialen die wij gebruiken zijn volgens NEN normen afgegeven en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Water

Voor de aanleg van uw waterleidingsinstallatie bent u bij installatiebedrijf Meinema aan het juiste adres. Het belangrijkste is dat uw drinkwater fris en veilig uit de kraan komt. De taphoeveelheid en de druk dienen in orde te zijn en er mag ook geen warmteverlies optreden. Niet alleen leggen wij uw waterleidingwerk aan, ook lossen wij uw problemen met bestaande waterleidingen op.

U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van water, van een nieuwe buitenkraan of lekkende kraan tot vervanging van uw complete warm- en koudwaterinstallatie.

Verwarming

Voor alle werkzaamheden aan uw verwarmingsinstallatie, CV-radiatoren of gaskachels bent u bij Installatiebedrijf Meinema aan het juiste adres. Of het nu gaat om het vervangen van een lekkende radiatorkraan of voor de aanleg van een complete installatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.